Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


.. ujra es ujra megtestesul..

2013.12.14
Ingeröl irtam mar, aki a vallahoz nött kek szatyraval roja a Femman utcait, es aki  Liihez hasonloan  szotlansagi fogadalmat tett..- vagy inkabb a szotlansagnak aban a vilagaban el, ahonnan nem jön ki semmifele informacio..
 
Maar elsö tlalkozasunkkor eztem, hogy Inge nem akrmilyen ember, akinek talan soha nem fejyhetem  meg hallgatasa titkat.
 
 - Arra csupan  következtethetetni leheyt, hogy nem hetköznapi dolgokon ment keresztul, amely elnemitotta, de ezzel egyben  egyben  rejtelyes kuldetese is hatalyba  lepett.. - Jol tudjuk, hogy csak az lehet igazi kuldött, aki lelekig hato sebeket hordoz..
 
Talan hihetetlennek tunik, ha elmondom, pedig szinigaz, hogy Inge megmentette  a vilagot a pusztulastol..
 - Nem mintha ez az elvetemult semmiterö kincsekkel buszkelkedö  vilag ezt  megerdemnelne.. Inge azonban azzal semmit nem törödik hogy megredemli-e vagysem,  mert egyeduli kuldetese az hogy hogy megmentse., s nem hogy elveszitse a vilagot... - pedig ahogy en azt sejtem, mindkettö hatalmaban van... ..
 - A civilizacion csuggö  hitetlenek persze mosolyognak ezen...- Ellenben en egy percre sem ketelkedek, söt bizonyossaggal tudom hogy amit mondok az igy is van..

 
Nagyon nehez meglatni egy esetlen, eletben bukdacsolo mamlaszban  a fenseeges jelenleteet...
Mindegy, vadoljanak bekepzeltseggel, de Ilyen szempontbol megis  valasztottnak mondhatom magamat, amiert halas is vagyok az egnek.. - hogy szinte tevedhetetlenul latom meg a semmisegnek tunöben az egiek  Szentseget...

 
 Attol is  tartok, hogy sokan azt mondjak, hogy kitalalom csak az egeszet,  es hogy mesevilagban elek, le kelkuirnom megis, mert ez legmelyebb meggyözödesem.. Mar az Indiai Bhagvad Gita is tudositott Ingeröl, aki elöbb Krisna, majd kisse kesöbb  Jezus alakjaban is megjelent.. Ne tevesszen meg senkit Inge rongyossaga..  Emlekezzunjk hogy Jezus is darocot viselt... Bennuk mas lelek lakik, mint a vilag teremtmenyeiben.Vagy lehet az is hogy ugyanaz , csak Öbennuk titkos hatalommal van jelen, es  epp azert rejtözik el, hogy ne rohanjak meg a könnyu udvözulest keresö, elvhajhaszok...
 
 aki akkor jön a vilagra amikor az emberisget veszedelem fenyegeti..

 
Nem tudom, miert is erdemeltem ki  a sorstol ezt a kivaltsagot hogy talakozhattam Vele... akit Indiaban Vusnukent imadnak,mi Teremtönek hivjuk.. Merthogy a Mindenhato tarsaikent igenis hogy vannak meg  Istenek, es ez nem szentsegtöres..
- Meg maga a Bibla is ir erröl, hogy az Istenek teremtette az eget es a földet, es az Isten itt a heberben többesszamu....- Elohim..

 
Abban is hiszek, hogy egi kuldöttek elnek közöttunk ugy hogy nem is sejtjuk.. .Inge peldaul epp a labat kenegeti itt a Faktum egy sarkaba szemrermesen elhuzodva, es hatat forditva azoknak, akik neherzen viselik a test romlasanak elborzaszto latvanyat..
 En a kivancsisagtol hajtva megis furkesz pillantast vetettem a labara. meleyet apolgat.. - csupa vörös az egesz, es duplajara dagadt a bokaja is... Ezert lepked nehanap bicegve a fajdalomtol, miuköäzben  nagyokat döcen az egesz teste .. De ez csak a felszin, az igazi sebek ott sajognaak ahova mas nem tekinthet, amelyek Ingebnek nyilvan mindernnel melyebben fajnak.
.
Abbol is sejtettem hogy Inge emberi esendösege, hogynem esetlensege becsap, mikor egyszer  a labfejnel ragaszto szalaggal atkötött cipöjere mutatva kedeztem, hanyas, keresek masikat..- Ö erre rezzenestelen gyermekien tisztasa tekintettel  annyit felet csak.. - Köszönöm, majd magam.. - Es akkor, abban a pillanatban mintha egy masik hangot is hallottam volna, amely simerös volt valahonnan, s ami azt mondta..  - Beteljesedett..

 
.-  Ingevel ekkor szolt hozzam elöször, es ereztem hogy aldas arad ki belöle.. Azt a fenyt lattam a szemeben , amely az eg fatylan is fenylik  keklön derengve...

 
Nem tudom miret erzem Inget többnek, mint barki mast akivel valaha az eletben talkoztam, söt a Szentseg legmagasabb fokat erzem benne.. Miert van ez. ?.. miert lehet ez ?... - .. Lii hallgatasa is szent, de Inge meg Liinel is magasabban all fölöttunk.. S hogy bizony nem tevedeek ezt bizonyitja is az a törtenet amelynek tanuja lehettem...
 
innen folytatatom majd..
csavargo