Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


.. utban a kinyilatkoztatas fele...

2013.12.07
Eljöt az idje hogy kinyilatkoztassam. amit igertem.. - az uj vallast...
 
Mar regen itt lenne az ideje, az uj, vagyis a legujabb szövetsegnek, 
De minden profeta  hallgat... - ellentetben veluk, en aki amatör, es nem Istentöl  felkent igazsagmondo / habar ezt sem tudhatom / viszont nem hallgatok mint azok a hirhedt  profetak, akik tudjak jol hogy mennyi hazudoznak ma is a vallasok neveben.. 
 
Na a lenyegre...
 
 
 Ezt a vallast amit hirdetek, egy ösi elfeledett, es a magasabb kulturak megjelenesew ota eltitkolt, elhomalyositott igazsag..
Almelkodni fogotok ha kinyilatkoztatom... mert ez a legösibb  tudasunk kodjay sikerult az Örökkevalorol megfejtenem......
 
Nem is csigazom a kivancsisagot tovabb..
...
... csak közbevetöleg. jutott eszembe -  ez a csigazas szofordulatot, veletlenul nem az inkvizicio hagyateka ?.. - vagy a hazas csigahoz lenne valami köze ?..
 
... - rögtön emlekeztetnek is arra hogy a hajlektalan alkotmanyomat a csigak is igazoljak.. - hisz meg nekik is van hazuk.. - epitenek maguknak, söt haz nelkull vilagra sem jönnek.. - ezert mondom., hogy az embernek is jar ennyi.. A csiga bizonyitja legvilagosabban, hogy a vedtelen elölenyeknek a hajlek a letuktöl elidegenithetetlen,, Ha egy csigat megfosztanak a hajlekatol, akkor azonnal meghal.
.
- a vegen kiderul, hogy a csigak sokkal intelligensebbek nalunk... - vagy tudjak, hogy masra nem lehet szamitani, igyhat magad uram, ha szolgad nincsen.. maguk gondoskodnak otthonukrol..
 
visszaterve a kinyilatkoztatsra.... 

 
...-  nem akarom elbagatelizalni am a dolgot... mert fontos amit most be akarok jelneteni ennek a vilagnak, itten...- de ha valaki azt mondja, hogy a kinyilatkoztatas fontosabb mint a hajlek, akkor meg semmit sem ertett meg..
'
- zert megiscsak jo ez az internet is, mert amit itt irunk az rögtön a Pentagon vagy a Feher Hazban szekeen hibalodzo labait lobalo Obama kepernyöjere kerul.. - het...
 
- ugye hogy par betu is milyen fontos lehet.. MIert.. ?.. - mert ha nem teszem hozza azt hogy .. - het , akkor rögtön azt mondjak ezt az embertt elhagyta a realitas erzeke, vagy egyenesen azt hogy ez a dezsö teljesen megbolondult...
 
.. - de a realitas erzek  fontos - noha ez sem feltelenul van igy -...
 
Mert mi is a realitas.. Az amit latunk, vagy az ami van.. az ami tenyleg van... Es amit latunk azt ugy latjuk-e amint az valojaban van...
 
na itt egy lelgzetvetelnyi szunetet tartok, mert ugy latom,  sulyos köveket kell itten megmozgatnom.....
 
csavargo