Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012-ben ilyen volt a sajtoszabadsag magyaraorszagon..

2013.08.21

Egy bejegyzes tanusitja milyen kepmutato, es reszrehajlo modon muködött, muködik a magyar sajto . - a politika - nem kell mondani sem - ugyanilyen.. - söt rosszabb..

A kellemetlen embereket felremagyarazzak, bolondnak alitjak be, vagy egyszeruen felreteszik..- persze ezt azert is megtehetik, mert nincs aki a kezdemenyezök melle alljon.. - söt azok is kinevetik akik erdekeben valaki kilep a sorbol..

A közgyulesi felszoszalasomat elferditettek, es a beirt ket szövegemet is eltorzitottaak..  - valamint aoket is akik hozzam kapcsolodva irtak...

Kitörölni nem akartaak, de legalabb nehezen olvashatova tetteek.. Itt a cikk..

Kövari Attila MSZP betegsege utan visszatert, es minden part verzetö jokivansagait fejezte ki.. - en a Jobbikos Balassa tisztelgese utan alltam fel a nezöteren, es a következöket mondtam..

------------

  • , 2011-03-31 16:33:51 Válasz
  •  
    Cseszkó Westfönök valamiért nem rótta le a közgyűlés perdöntő, ezer év múlva is majd emlegetett felszólalását itt van ... <br /><br />" Isten Irgalmába ajánlom a komoly betegségen átesett Kővári urat, de Isten Irgalmába asjámlom a Magyar népet is, amely húsz év kormányzása alatt <br /> iszonyatos szenvedésen,<br /> iszonyatos megpróbáltatásokon,<br /> iszonyatos kálvárián ment keresztül, ami talán végre véget ér ... <br /> <br />A kilakoltatásokról, a mindent leleplező részben március 15 én elhangzott nemzeti követelésekről többet az<br /><br /> itenakarata.blog.hu oldalon <br /><br /> - o -<br /> Budaházy Györgyöt és fogolytársait magasrangú állami kitüntetéssel azonnal bocsássák szabadon!<br /> <br /> - o -<br /> A nemzetközi és hazai pénzvilágot 20 éve kiszolgáló politikai kufárok felelősek, a családok, a jogrendszer, az értékrend széteséséért<br /><br />. A bérleményi tartozások miatti kilakoltatások tucatjai áprilisban, esetleg májusban végrehajtásra kerülnek ! <br /><br /><br />Ha az " akinek amennyije van, annyit is ér " nemzeti kormányprogram, <br />akkor jöhet a forradalom.... - ... A valódi ...<br /><br />Lakos dezső

ezen az oldalon.. http://westindex.hu/kozelet/18-19-megvan-a-turisztikai-kft-bye-bye-kozgyules-online