Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Jobbik felhivasa.. - valaszom a magyar hazfias lanchoz

2014.01.16

A Jobbik felhivasa, es alatta a valasz.. - a jeghideg  valosag ..

Hadjárat a magyar föld megvédéséért! - Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás felhívása
A palesztinoknak, úgy tűnik, sajnos már késő, mi, magyarok még megvédhetjük a földünket, ha nem akarunk rabszolgasorban élni. Minden tiltakozás ellenére idén májustól lejár a moratórium, és a hazaáruló földtörvény megnyitja a külföldiek (EU-s polgárok és az EU-val szerződésben álló más államok polgárai - mint pl. Izrael - a szerk.) számára a magyar termőföld megszerzésének lehetőségét, ezért még most kell cselekednünk a zsebszerződések felszámolása érdekében. Az új Büntető törvénykönyv tavaly július 1-től 3 éves börtönnel rendeli büntetni azt, aki a termőföldet jogellenesen megszerzi, vagy a megszerzésében közreműködik.
Az Országgyűlés előtt zárószavazásra vár a termőföld tulajdonjogának megszerzését vagy használatát korlátozó jogszabályi rendelkezések kijátszására irányuló jogügyletek feltárásáról és megakadályozásáról szóló törvényjavaslat, amely a zsebszerződések magyar érintettjei számára védelmet biztosít a nyerészkedő külföldivel szemben.
Miután azonban a semmis szerződések már ezen törvény nélkül is érvénytelenek, ezért már most kérünk mindenkit, hogy indítson offenzívát a zsebszerződések leleplezése és újabb ilyen szerződések megakadályozása érdekében.
Kérjük, hogy zsebszerződések észlelése esetén, összefogva jóakaratú, cselekvésre kész honfitársakkal, tegyenek feljelentést az ügyészségeken, keressék fel a legközelebbi nemzeti gazdatanácsot, földvédő szervezetet, a Jobbik helyi szervezeteit, és vegyék igénybe nemzeti elkötelezettségű ügyvédek segítségét. Tájékoztassák a helyi és országos közvéleményt a tudomásukra jutott és leleplezett ügyekről, illetve kérjük, bennünket is tájékoztassanak akcióikról az alábbi e-mail címeinken:
krisztina.morvai@europarl.europa.eu és gaudi-nagy.tamas@parlament.hu.
--------------------------
 
Kedves Honfirasaim !
.. 
Ez megint egy iszonyatos blöff, es a nep atverese.. - mint huszx es ötven ev ota miondig...
 
A Gaudirol is meselhetnek mekkora szinesz.. - Magam is többször irtam neki Bankok es kilakoltatas ugyekben, de semmi valasz.. - de masokrol is tudok akik a biropsag, a hatalom altal megalazottan kerestek de ra se hederitett..
Morvai valaszolt egy felvetesemre.. de semmi sem törtent..
 
A jobbikosok megint szelesre tart kapukat döngetnek, amit evek ota probalt a szomszed  falu hazafias polgarmestere is elinditani,..- a zsebszerzödesek feltarsat, es vizsgalatat e de sem a Jobbiktol es mastol sem kapott semmifele segitseget.. - akkor hiaba talpalt naluk.....
 
..- miert hogy most annyira fontos lett hirtelen ez az ugy ?.. - Talancsak nem a valasztasok közelednek ?..
.. - ami persze megint semmit sem er, - tanulva a 2002 .-es valaasztasi csalasok közös eltusolasabol.. -a valasztas is szemfenyvesztes, egy demokratikus szinjatek..
.. - mert a latszatra azert meg ad a diktaura... - el kell ismerni hogy ilyen szempontbol van stilusa .. Nem öl kessel es nem ver az utacakon.. csak ha nagyon szorul a kapca.. - Akkor viszont nincs kimelet.. - akkor Rakosi is tanulhatna..
Dehat ugyanaz a szellem, ugyanazok a szemlelyek.. - es a kulföldi egyetemeket vegzett unokaik...
 
A felhivasra visszterbve...- lenyeg az hogy a lenyegröl nem esik  szo benne..

.. a potlast en megteszem... - .A 2013 juniusi Jogi Forumbol.idezek -

.... - A pénteken elfogadott törvény szerint földet magyar és uniós állampolgárok szerezhetnek. Egy hektárnál többet azonban csak földművesek. Földművesnek azok a magyar és uniós állampolgárok számítanak, akiknek a törvény végrehajtási rendeletében meghatározott mezőgazdasági vagy erdészeti képzettségük van, vagy legalább három éve mező- és erdőgazdasági tevékenységet folytatnak Magyarországon, vagy legalább 25 százalékban a tulajdonukban álló, itt bejegyzett mezőgazdasági termelőszervezet tagjai. 

-- es ez a sor itt determinans.. !! ..- vagy legalább 25 százalékban a tulajdonukban álló, itt bejegyzett mezőgazdasági termelőszervezet tagjai..

..- A mi környkunkön tiz eve igy arat egy osztrak.- magyar ceg, es viszi ki a buzat...- a magyar benne csak stroman..- Ezt megtehettek tiz ev ota teljesen legalisan..A mostani törvennyel  csak EU kompatibilizaltak - es igy veglegesitettek, az eddigi rablo gyakorlatot.. - nem mas, a Fidesz kormanya...

... - hiaba a piszkos munkatb is el kell valakinek vegezni !!..

Nem beszelve arrol, hogy nem meswze egy masik  osztrak gazda egy regi tanyara költözött,es lassacskan ezerötszaz hektart felvasarolt. !!. -- erröl a helyi lapban is irtak sokat..- Ö  mar nyugodtan alhat,hiszen az uj tlörveny szerint..

.... Földművesnek azok a magyar és uniós állampolgárok számítanak, akik ..- ..vagy legalább három éve mező- és erdőgazdasági tevékenységet folytatnak Magyarországon..

.. A Gaudi hazaarulozik. ?.. Morvaorol minek beszeljek..- - ezek a legnagyobb hazaarulok, Vonaval egyutt, mert mindenröl tudtak miota a parlamentben vannak, elötte si.. de nem tetek hatekony lepesket, csak hazafias szolamokat zengenek.. A Budashazyt felhasznaltak hogy hitelesitsek magukat.. Budahazy persze mit tehetett volan.  Ha kimondja a Birosag, hogy a hatalom elleni szervezkedes a bune, azert akar  eletfogytig buntetessel sulthattak volna...

Vona nepszavazassal fenyegetözött, es hitegette a nepet.. - aki meg hisz nekikk.. -es a többi nwemzeti meg a vörös arnyalataiban -  fideszes narancs - tetszelgö politikai kufarnak....

Ezert nincs igazi hazafias part, mert a szelet kifogjak a vitorlabol..

.. regi romai hatalmi elv..

 H a egy mozgalmat nem tudsz megtörni, allj az elere... - igy szuletett a katolicizmus.. Ezt teszik a parlamentben diszelgö közismert bunözö, es ellenzekieskedö al-hazafias partok..

...- es meg amelyek most keszulödnek, amelyekenekmar ma keszitik a baranybört arra, hogy  ha eljön a perc, belebujjanaka farkasok.

De erre nem lesz szukseg, mert addigra mar csak talan papiron lesz Magyarorszag.. - vagy talan meg az sem.. atkeresztelik.. Euro Atlanti Egyesult Allamok..

.. kis kiterö azt vajon ki tudja hogy Morvai az Euro Atlanti forum hivatalos Unios kepviselöje.. - Csak ezt az informaciot mar levettek a Wikipediarol ..- is..

Mar kesö megerteni, hogy ..- Akie a föld, aze a hatalom..- es azzal egyutt a jog a törveny, a jövö a mult, es a millios rabszolgasereg.. - a nincstelen talan jo lesz agyutölteleknek..- a tlöbbi a Karpati hullagyar gödreben vegzi..

 Ez a Jövö.. - ez a magyar jövö es nem mas..- es a nepek nem sirnak hol nemzet sullyed el, mert van nekik is eleg bajuk..

 de vannak akik dörzsölik a markuk, es jot röhögnek majd a becsapott kirabolt nemzet felett..

 Össegyulnek a nagy halotti torra -  nagy lakomara, es ölelkezve mondjak ez szep elöadas, derek munka volt..

.. ezt mondja egy husz evet a nepnyomorgatokkal csatazo, szamtalan demonstraciot szervzö, es cikket iro, az elsö polgari kezdemenyezesu varosi nepszavazast kikenysszeritö... es..... - a Horn Gyulat vedö köztarsasagi örezred hat tagja altal megvert   a hazugsagot,es a terrort elviselni tovabb keptelen, hazjaban egy politikai megnyilatkozasa nyoman rendöri intezkedessel szembeni ellenallas miatt penz. majd börtön buntetesre itelt..es  Göteborgba menkult   lakos dezsö..