Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az apokalipszis lovasai..

2014.07.14
.. a gondolat varatlan fordulatokat vesz neha. mint itt is... - de nem baj.. hisz ez a dolga..
----------
 
    Az ember a gondolkodassal oriasi terhet kapott a nyakaba.. Fökepp ma amikor egyre inkabb leleplezödik az erkölcs, a  politika, söt a vallasok söt az emeber hamissaga is..
 
Addig jo volt, amig a vallasok - a politika kuszasaga közepette - meigis  keretet adtak az ember szamara.. De ma a vallasok hitele is megrendult. Es meg is kell renditeni, es a vallasok alsagos diszleteit is el kell tavolitani..
 
Tisztan kell latni !.. Tisztan kellne latni !..
 
Nyilvanvaloak a  hamistasok, törtenelmi, politiaki emberi hazugsagaok..  A vallas hazugsagai meg allnak..
 
2012 - ben az apokalipszis elkezdödött..  A  fatyol - kalupteo - fellebbent, es kivagtattak az apokalipszis lovasai..- en ugyan bicajal megyek, de a feladatot igy is bevegzem..

 
Az  apokalipszis Vasi lovasat vasba vertek de szellemet nmeg em  lancolhattak,  az ott vagtat es ott csillog  ma is a kiprivatizaltak, az allasuktaol, laksuktol megfosztott kisemmizettek tudataban sziveben ..
 
Nem akart, nem akrtunk forradalmat, csupan  a kardot suhogtatni, hogy  elen a kardnak felragyogjon a feny.. - a hit a szabadsag s a remeny es legyen szoszoiloja az elnyomottnak..- es leplezödjön le minden alsag, es zarkajabol kitörve a földön Iragyogjon fel az igazsag..
 
, ki szot emelt a nepert, ma racsok mögöt, lancokra verten..  Ö aki  miertunk es miattunk. harcolt sokaktol megvetetten..
 
De eljö az idö, mikor a feny megolvasztja a racsokat, es a negy egtaj felöl elövagtatnak az apokalipszis lovasai.... a vizekböl a szelekböl a földböl az egböl, es  csapasok követik utjukat mindenfelöl, es jaj es dögvesz....es tuzfolyo fakad a földböl es tuzfolyo fakad az egböl, es mit az ember epitett verböl kinbol halalbol tuz emeszti meg s ellobban egy szörnyu  perc alatt, mit egymasverben azva raktak egymasra a gögös kapzsi es hiu evezredek...
 
Hogy lesz-e irgalom az tudni, nem  apokalipszis lovasainak dolga..
Egy biztos a szozat kijött,.. - hisz megfekezni e rettentö, dölyfös paranyt nem terhet..  Ez hatalmanak tragediaja, es sorsanak  talanya.. 
 
..-a gondoloat masfele csavargott el..- de majd visszterelem.. es azta azokat a lovasokat is..- ugyhogy lesz meg kis idö..

 
...- de vajon mire. ?.. 
       mire kell az idö..  - vajon mire
                          
  csavargo