Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


eltunö vilag

2016.05.02

Megragadni a realitast !

Minden szetcsuszik körulöttunk..  mindenfele rend es norma es eszme es igazsag mgekerdöjelezödik..

Szetesik a vilag körulöttunk.. - Minden, amit  szavakban megfogalmaztunk minden szot fogalmat öltött gondolat kerdesese es egyben ertelmetlenne valik..

Azt gondoljuk, hoghy a szavakkal szimbolumokkla megragdgatjuk a valosagot.. Azt hisszuk, hogy amit elmondunk, vagy elirunk, az a valosagrol szol.

de ez csak reszben igaz.. A tenger tenger, a lo lo, a buza buza, de a törtenetek es a szokasokka valt rhagyomanyokka valt szokasok es eszmek mind

 

minden elmulik elenyeszik..- elveszti eredeti formajat.. A növenyek, az eszmek, a kulturak, .. szuletnek alakulnak, felepulnek es lassan vagy hirtelen sztesnek.

Mi a valosdag ?..

A valosag szamomra az ami örökjkje valo..- minden ami elmulik ami atmeneteileg letezik tulajdonkepp nem letezik..  - vagy ha letezik az nem azonosithato a dolog formajaval..

Az anyag fromat ölt a napban a földben a hegyekben de ezek mulo es tunekeny form,ak.. - a lenyeg valahol mashol kell legyen..

Az elet testet ölt a növenyben allatban de az elet nem a kutya a teve.. a hal.. ezek mulo es tunekeny form,ak.. - a lenyeg valahol mashol kell legyen..

A teve..

'