Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Inge Lii es a titkos megbiztas

2014.01.26
Igazi csoda törtent.. Inge megszolitott.. - Titkon regen vartam erre a pillanatra.. - Jose aki jol ismeri, azt mondta, hogy Inget nem lehet megszolitani.. Ha közeledsz hozza, vagy kerdezel töle valamit, csak hallgat vagy odebbal szepen..

 
Beszelgetest csak Ö kezdemenyezhet, mint az Isrteni fenseg teszi, vagy az uralkodoknal is szokas... 
- , ahogy az iras mondja.., - nem aze akarja aki akarja, aki fut, hanem a könyörulö Istene...

 
 -  Inge es az egi hatalmak nem allnak messze egymastol, söt en azt hiszem egy szemely a kettö..
. - a szemely lenyege ugyanis tul van a fizikai lenyunkön,  nem lathato..
 Az Istenseg nyilvanvalo hogy  nem nyilvanvaloan van jelen.. Söt rejtezve a szemek elöl...

 
Barmely rang, hatalom erö, ertelem vagyon, barmi amit a földön csiszo-maszok ertekesnek, valaminek, valakinek mondunk foltot vetne,  beszennyezne, a Mindenhato  fensegeeet... Az egyszeruseg es tisztasag ahol megmutatkozik.. Azokban akiknek nincs semmijuk.akik minden földi maztol, vagyontol szabadok...

 
A tudas, a vagyon a rang, elhomalyositja bennunk azt ami, aki mindednt megadhat, es bennunket kevellye vagy rabjava tesz...

 
Lehet hogy sokaknak ezek vakmerö bolondnak tunö  szavak, de Inge valoban az, akinek hiszem.. -  szent ember mindenkepp, akiben, e-gonosz vilag  utjan szakadt rongyosan,  ott vanszorog maga az Istenseeeg..

 
Ezek a csöndes, es maganyos nincstelenek a vilag összes kincseinel nemesebbek, es minden tudas, földi erö, hiu hatalom törpe semmi csak.. Ök ismerik, Ök birjak a mindenseget a semmik a kincseket nem gyujtö rongyos megvetettek..

 
Inge tegnap rammosolygott, mikor megerkezett..-  Jelbeszeddel meselt nekem, a hidegröl es a szivröl, es hogy a vilag miert ilyen, de mosolya es  tekintete josagot es irgalmat sejtetett... - közeledese nagy kituntetes nekem... - nyilvanvalo egi kegy, hisz meg nem lattam hogy fordult volba mashoz..  - ami kzötunk van, nem lehet efgyeb, mnint az a sokat emlegetett szeretet... - hisz semmi erdek nem köt minket, meg a közös temak s a buvölö, csalfa  szo sem.

 
A mai nap pedig minden csiodanal nagyobb.. Inge szolt hozzam..  - egy semmihez, ki a föld porabol alltam össze a mindensegben egy szanalmas pillanatra csak..
Maga Inge intezett hozzam, emberi fullel is hallhato szavakat.. az angyalok nyelven szolt de ertettem mindent amit mond. -.ösi s egi titkokat.. - egy telefonkartya csomagot is nyujtott felem amit tiszteletteljesen atvettem illendön meghajolva,..

 
Nem nyitom ki a csomagot, ugyis tudom mit rejt..
.... - a megbizast... Ö adta at, aki egyedul melto erre..

 
Tudom hogy titkos dolgok ezek, amikröl nem illik beszelni, de kinek mondjam el.. - es nem kell felnem ugyis titok marad..

 
Mint ahogy titok az is, hofgy Lii Miert ul mindeg mellem a Nordstanban, mikor zenelek koldulok.. - Miert lett tarsamma, noha furcsamod mogprva szotlansaga ellnere sokan kedvelik, es baratkoznanak vele, es nemn mintha Nagy baratok lennek, hisz szot sem valtunk egymassal soha.. Estefele mijkor megerkezik, ledobja sportsztyrat es leul mellettem.. - ennyi a kapcsolatunk nem több... - regen beszallt dobolni, de mar ehhez sincs kedve...

 
Liit nem erdekli igazan semmi es senki... - hiehetelen furcsa... - probaltam, hogy nemm adok neki semmit, egy falatot sem..- de akkor is csak jön, es tetovazva all egydarabig, mig nem mondom hogy ulj mar le..

 
Nem hinnem, hogy olyanfajta erzelmei lennenek, ami ferfiak közt illetleneseg.. - ugyanis Liinek nincsenek erzelmei, csak a harag es a melyseges  szomorusaga.. 

 
 - Masrol van szo.. es nem jöttem meg ra a dollog nyitjara, pedig egyre jobb an kezdem ismerni hogy gombolyitja a sors a lelek kusza fonalat ..

 
  csavargo