Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szabadits meg a szörnyetegtöl

2013.07.18

A cvilizacio semmi masbol nem all, mint hazugsagbol.. Ezt arra alapozom, hogy az ember talalta ki, es az ember mozgatja.. amiben az ember belenyul, minden hazug mocsokka valik...

Az embernek csak magan jar az esze.. - hogy tulejen, hogy birtokoljon, uralkodjon.. Makög egy ket szot ez a kopasz csimpanz, es azt hiszi ö tojja az aranytojast.. - nyersebben is lehetne fogalmazni,

Föleg a romanokkal, bulgar ciganyokkal van a baj, meg a sok csöcselek nep afganok es a többi..ki vagyok akadva rajuk, de persze a svedek is, de mit tehetnek.. - nem ök mondjak meg mi legyen itt.. - ez is mitnek pofatlankodtam ide, reg ki kellet volna i nnen toloncoljanak..

- Olyan sumyi patkany  pofakat  meeg nem lattal mint nemelyik kodorgo itt.. - az enyem angyalarc ezekhez kepest.. - kepzelheted milyenek lehetnek..

 Hogy miert hagyjak..?.. - egyszeru - le akarjak rothasztani svedorszago tis.. - ezrt van itt is annyi alkoholista, es depresszipos, mert nem tudnak mit tenni, es el kell viseljek .. -  latvanynak si undorito.... - nem kell messze menni, itt latom szemben az ablakbol, a teren egy fiaral kigyurt - romanfele - gyerek izompolo feleben kereget.. minden nöhöz odamegy, - ferfihoz nem mer - hogy nincs mit egyen.. egyenesen deportalnam ezeket a gulagra.. - mit tudnek meselni roluk.. - ezek nem emberek

Persze az igazsag az, es ez a legnagyobb baj, hogy maga az ember sem kulönb, mint a legutolso köszörus ciganyok, csak intelligensebben csinalja az önzö  fondorlatos aljassagait..

A biblia szamtaklan hazugsaganak egyike, hogy Jezus ezrt a faert halt volna meg.. A teveket lepermetezik, elegetik, de nem mentik meg.. Eltetvesedett a föld, az embertöl.. Fereg faj, semmifele jot nem erdemel.. Hat meeg örök eletet.. - meg micsoda !! - szentseg... hogy vehet a szajara barki ember fia ilyen szot, hogy egyaltalan kimondjon a retkes szajan..
 A gög..- amilyen pökhendi bekepzelt a buta ostoba, degeneralt emberi nem..-
Szavak nincsenek is.. 
 
Jöjjön mar az a tuz odafentröl, vagy idelntröl, akarhonnan, es perzselje le ezt a tevet a föld szineröl, hogy nyoma, se emleke ne maradjon arrol, hogy volt itt egy verszivo, egymast  szipolyozo, öntelt buta faj amelyik nem is mert kegyelmet, szanalmat senki, semmi irant..
 
Es ezt nem csak a szent eletu csigak, bivajok, rinoceroszok, a szent vaddisznok, es a szent növenyvilag neveben mondom, es a teremtöt erre kerve kerem, hanem maganak az emberisegnek a neveben is,..  kin es gyötrelem az ember az embernek...

.Vörösmarty verseböl egy par sor.. - ezt meg az emeriseg ezustösebb koraban irta 150 eve.. amely  talan megerösiti monandomat..

Hallgassatok, ne szóljon a dal,
Most a világ beszél,
        .
  Hiába minden: szellem, bűn, erény;
Nincsen remény!
              


        S az ember kérkedett.
S midőn dicsői vesztenek,
Bújában egymást marta meg.
                     

És hosszu béke van s az ember
Rémítő szapora,
Talán hogy a dögvésznek egyszer
Dicsőbb legyen tora:


Sovár szemmel néz ég felé,
Mert hajh a föld! az nem övé....
                             

Az ember fáj a földnek; oly sok
Harc - s békeév után
A testvérgyülölési átok
Virágzik homlokán;
 

S midőn azt hinnők, hogy tanúl,
Nagyobb bűnt forral álnokúl.
Az emberfaj sárkányfog-vetemény:
Nincsen remény! nincsen remény!

.Vitatkoznom kell Vörösmartyval...- nem hasznal erös kepeket.. Nem hogy az ember faaj a földnek, de csillagokat razo kinokat okoz az ember-fekely a földnek,  ennek a gyönyöru a Kek Meduzanak

Könyörges..-  tudom hogy ugysem hallgatsz meg, es helyesen, bölcsen es szentul teszed, hisz undoksag meg hangjat is hallani ennek az ember-satannak..

Mindenhato es Örökkevalo Isten.. Könyörgök Hozzad, ne hagyd hogy gyötörjuk a földet es draga teremtmenyeidet - Kerlek, lasd be hogy tevedtel, lasd be hogy elrontottad..  Kerm mindenhato Ur, ne vadolja magat emiatt, hisz az istennek mindenhez van joga, igy a tevedeshez is.. Könyöruljön meg rajtunk kerem, es pussztitsn el a földnek szineröl, hogy fellelgezzen, es  vegre beke, es boldogsag lengje be a szent es aldott mindenseget.. 

Nem magamaert, hanem az emberisegert könyörgök.. Jöjj szent tuzeddel, es emeszd el az alnok embernek latszo szörnyeteget..

 Egy  csavargo könyörögese, annak kapcsan, hogy latja a betelepulökkel eltuntetni,  az angyalok ivadekat,  ezt a gyönyöru es nemes wiking fajt,